O podjetju

Kdo smo in kaj delamo?

Smo prevozniško podjetje, ki se ukvarja s prevozi razustih tovorov s prikolicami s pomičnim dnom (walking floor) in prekucniki (kiper). Smo podjetje z največ tovrstnimi vozili v Sloveniji in smo specializirani za prevoz odpadnih materialov in volumenskih prevozov.

Naš vozni park obsega:

Vozni park redno obnavljamo in tako sledimo trendom in ekološkim standardom. V voznem parku več kot polovica vozil izpolnjuje normativ Euro 6 EEV, starejša vozila pa postopoma menjamo z novimi vozili, ki ustrezajo EURO 6 standardu. Naš cilj je zagotovljati hitre in zanesljive storitve vsem našim strankam.


Kje se nahajamo?


Poglej na večji karti

Razvoj podjetja

Začetki segajo v leto 1994, ko je Borut Finec kupil svoj prvi tovornjak, Mercedes 1213 s prekucno nadgradnjo. Zanesljive, kakovostne storitve in naraščujoče potrebe po prevozih razsutega tovora, so podjetju omogočale konstantno rast.

Nakup prve polprikolice s pomočnim dnom leta 2005 je bilo za podjetje iz strateškega vidika prelomno. Od takrat naprej se osredotočamo na opravljanje prevozov barvnih kovin in razsutih tovorov na celotnem področju EU.