O podjetju

Prevozi razsutih tovorov po celotni Evropi

Smo prevozniško podjetje, ki se ukvarja s prevozi razsutih tovorov s prikolicami s pomičnim dnom (walking floor) in prekucniki (kiper). Smo podjetje z največ tovrstnimi vozili v Sloveniji in smo specializirani za prevoz odpadnih materialov in volumenskih prevozov.

Vozni park obsega:
 
  • 190 walking floor tovornjakov


Vozni park redno obnavljamo in tako sledimo trendom in ekološkim standardom. V voznem parku vsa vozila izpolnjujejo normativ Euro 6 standard.

Z odličnim in modernim voznim parkom smo v stanju zagotavljati pravočasne in zanesljive storitve vsem našim strankam in na dolgi rok povečati zadovoljstvo le teh do nivoja izjemno zadovoljen.
Potrebujete transport ?

Zaposlimo:

Prijava na delovno mesto

Pretekli razvoj družbe

Začetki organizacije segajo v leto 1994, ko je Borut Finec kupil svoj prvi tovornjak, Mercedes 1213 s prekucno nadgradnjo. Zanesljive, kakovostne storitve in naraščujoče potrebe po prevozih razsutega tovora so podjetju omogočale konstantno rast.

Nakup prve polprikolice s pomičnim dnom leta 2005 je bilo za podjetje iz strateškega vidika prelomno. Od takrat naprej se osredotočamo na opravljanje prevozov barvnih kovin in razsutih tovorov na celotnem področju EU.

Od leta 2008 nenehno rastemo in kupujemo približno deset vozil na leto. Glavni posel je prevoz sekundarnih surovin. Prepeljemo največ odpadnih barvnih surovin, plastike, papirja in komunalnih odpadkov, približno 80 odstotkov poslov pa opravimo v tujini.

V letu 2016 se je organizacija formalno statusno preoblikovala iz s.p. v d.o.o. in preselila v Grosuplje.

Dejavnost družbe

Transport Finec d.o.o. je družinsko podjetje, ki je leta 1994 pričelo poslovati kot Avto-prevozništvo Finec Borut s.p. V letu 2016 smo se statusno preoblikovali, saj je bil obseg poslovanja v obliki samostojnega podjetnika prevelik. Leta 2013 smo kupili zemljišče v obrtni coni v Grosupljem ter na njem izgradili sodoben poslovno logistični center, v naslednjih letih smo dokupili še mejna zemljišča in tako prišli do skupne površine cca 22.000 m2.

Imamo 220 zaposlenih, razpolagamo z 190 vozili, celoten vozni park ustreza emisijskemu standardu EURO 6.

Vsa naša vozila so opremljena z GPS sledenjem, preko katere poteka tudi komunikacija med vozniki in prometniki. Pri vsakdanjem delu uporabljamo več platform, s pomočjo katerih zagotavljamo optimizacijo poslovnih procesov z namenom optimizacije prevozov.

Poslanstvo in vizija podjetja

Naše poslanstvo je biti eno največjih in najuspešnejših podjetij v segmentu razsutih tovorov v Evropi, ki bo nudilo transportne storitve v vseh državah EU. Z vizijo smo si zastavili ambiciozne cilje. Želimo se uvrstiti med prva tri največja in najuspešnejša podjetja v segmentu razsutih tovorov v Evropi.

Podjetje Transport Finec d.o.o. čuti odgovornost do svojih zaposlenih, dobaviteljev, poslovnih partnerjev, lastnika in družbe kot celote.

Upoštevamo temeljna zakonska in moralna pravila slovenske družbe in skrbimo za varovanje okolja.
Hiter in kvalitetno opravljen transport
Transport prilagojen potrebam strank
Transport po celotnEM OBMOČJU evropske unije
Transport v skladu z
euro 6 eev
SLO, NEM, NIZ, BEL, ITA licenca za prevoz odpadkov

Vozni park


Vozni park redno obnavljamo in tako sledimo trendom in ekološkim standardom. V voznem parku vsa vozila ustrezajo EURO 6 standardu. Naš cilj je zagotovljati hitre in zanesljive storitve vsem našim strankam.


> Galerija
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Finec.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah. Več >