SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI FINEC.SI


1.    Predstavitev

1.1 www.finec.si je spletna strani v upravljanju podjetja Transport Finec d.o.o,Taborska cesta 32a, 1290 Grosuplje, Slovenija.
1.2 Podatki, zbrani na teh spletnih straneh, opisu ponudbe, so bili pripravljeni natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo.

1.3 Če ste opazili napako, vas prosimo, da nas na to opozorite na elektronski naslov transport@finec.si

2. Vsebina

2.1 Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani, so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

3. Povpraševanja

3.1 Povpraševanje  lahko oddate preko interneta, in sicer vsak dan od 0.00 do 24.00 ure.

4. Postopek izdelave povpraševanja

4.1 Povpraševanje na naši spletni strani www.finec.si   je enostaven in udoben. ter prikaz ponudbe sta enostavna.

4.2 Ko vaše povpraševanje vsebuje željene storitve izpolnite vase kontaktne podatke in kliknite gumb pošlji.

4.3 FINEC  bo sprejeta povpraševanja obravnaval kot nepreklicna. Ob vsakem povpraševanju  boste po elektronski pošti prejeli naš odgovor. V primeru napake med povpraševanje, lahko stranka povpraševanje enostavno popravi ponono pošlje, prejšnjega pa prekliče.

5. Reševanje sporov

5.1 Za reševanje morebitnih nastalih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.

5.2 Izvensodno reševanje sporov; v skladu s splošnimi pogoji uporabe elektronskih komunikacijskih storitev podjetje FINEC ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga zasebni uporabnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

5.3 FINEC na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr

5.4 Ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov ter Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov.

6. Varnost

6.1. Zasebnost in zaščita podatkov;  FINEC se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki uporabnika spletne strani so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

6.2 Večino strani v naši spletni trgovini lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov, standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in vašo splošno aktivnost na spletu.
6.3 Za povpraševanje na naši spletni strani potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam. FINEC izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov.

6.4 Svoje osebne podatke si lahko pogledate, jih spreminjate ali zahtevate njihov izbris. Pošljite nam e-sporočilo na transport@finec.si

6.5 Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

6.6 Uporaba piškotkov; na spletni strani uporabljamo tehnologijo piškotkov, ki nam omogoča sledenje uporabnikove poti po spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tej spletni strani ter ocenjevanje in izboljševanje spletne strani z namenom, da bi jo lahko naredili kar najbolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori, kadar bodo piškotki poslani.

6.7 Na spletni strani zagotavljamo obvestilo s privolitvijo in uporabnika ustrezno obveščamo o možnostih nastavitev piškotkov. Na spletni strani brez izrecne privolitve ne uporabljamo piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Zagotavljamo možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

6.8 Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja; piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

Ime piškotka
    Namen piškotka
    Čas trajanja
Motomo Analytics
    Statistika ogledov strani.
    Do izbrisa uporabnika oz. 36 mescev od obiska spletne strani


6.9 Vsi brskalniki vam omogočajo nadzor nad piškoti. Dostop do nastavitev piškotkov v izbranem brskalniku je opisan spodaj:
•    Microsoft Internet Explorer: Start button > Internet Explorer > Tools > Internet Options > Privacy > Settings
•    Mozilla Firefox: Firefox menu > Preferences > Privacy
•    Google Chrome: Chrome menu > Settings > Show advanced settings > Privacy > Content settings > Cookies
•    Apple Safari: Safari > Preferences > Security
•    Opera: Opera > Preferences > Advanced > Network

6.10 V primeru, da nadgradite vaš brskalnik ali napravo z novo različico, je potrebno nastavitve piškotkov ponovno urediti.

6.11 Začasen izklop spletnih piškotov; najhitrejši in najenostavnejši način za preprečitev shranjevanja spletnih piškotov pri vseh spletnih brskalnikih je uporaba tako imenovanega »zasebnega okna«. Zasebno brskanje nam namreč omogoča, da obiskujemo splet, ne da bi spletni brskalnik pri tem shranjeval kakršnekoli informacije o straneh, ki smo jih obiskali.

6.12 Osebni podatki/uporabniški podatki; osebni podatek je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika: ime, priimek,, naslov, e-naslov, telefonska številka in podobne informacije.

6.13 Podatki, ki jih lastniku spletnega mesta posredujete preko spletnih strani, bo uporabil izključno lastnik spletnega mesta z namenom aktivnosti podjetja FINEC.

6.14 V skladu z naravo takšnih informacij lastnik spletnega mesta skuša po svojih najboljših močeh zagotavljati varno zbiranje, prenos in shranjevanje osebnih podatkov. Lastnik spletnega mesta vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim pravnim ali fizičnim osebam razen podjetjem, ki zagotavljajo delovanje spletnih strani. Kadarkoli lahko uveljavljate pravico do dostopa, do popravka ali preklica dovoljenja za uporabo svojih osebnih podatkov. Pošljite nam epošto na transport@finec.si

6.15 Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. FINEC ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na teh spletnih mestih oziroma straneh.

6.16 Upravljavec; upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je: Transport Finec d.o.o,Taborska cesta 32a, 1290 Grosuplje, Slovenija. E-mail:transport@finec.si

6.17 Obdelava osebnih podatkov; osebne podatke obdelujejo tudi naši obdelovalci, ki so zaupanja vredna podjetja, ki so za svojo dejavnost registrirani in zagotavljajo ustrezen nivo varovanja osebnih podatkov. Obdelovalci obdelujejo vaše osebne podatke po naših navodilih in izključno v našem imenu.

6.18 Obdelava osebnih podatkov pomeni kakršnokoli delovanja, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki, zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje in prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporabo, razkritje s prenosom, sporočanje, širjene ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje. Obdelava je lahko ročna ali avtomatizirana.

6.20 Vrsta, podlaga in način obdelave vaših osebnih podatkov je odvisna zlasti od namena, zaradi katerega vaše podatke obdelujemo.

7. Politika zasebnosti

7.1 Na mestih spletne strani www.finec.si  podjetje FINEC zbira nekatere osebne podatke uporabnikov, izključno takrat, kadar uporabniki to sami omogočijo oziroma v to privolijo preko različnih kontaktnih obrazcev na spletni strani.

7.2 Podjetje skrbno varuje osebne podatke uporabnikov, kar pomeni da:
•    ne bo zlorabilo osebnih podatkov uporabnikov na kakršen koli način
•    osebnih podatkov ne bo posredovalo naprej nepooblaščenim tretjim osebam

8. Čas hrambe osebnih podatkov

8.1 Pridobljene osebne podatke podjetje toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja vsebin, na katere ste se prijavili oz. naročili. oz. do preklica hrambe osebnih podatkov s strani uporabnika. Uporabnik lahko kadarkoli s pisnim obvestilom na naslov podjetja ali preko e-naslova transport@finec.si  zahteva, da podjetje trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja.

9. Vaše pravice

9.1 Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov transport@finec.si  in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.

9.2 Poleg tega ima tudi naslednje pravice:
•    pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
•    pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
•    pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov
•    pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov

10. Postopek uveljavljanja pravic

10.1 Vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, lahko naslovite v pisni obliki na upravljavca na e-naslov transport@finec.si.

10.2 Upravljavec lahko,  za potrebe zanesljive identifikacije, v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od uporabnika zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da uporabnika ne more zanesljivo identificirati.

10.3 Upravljavec mora na zahtevo uporabnika, s katero uveljavlja svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

11. Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

11.1 Oblika te spletne stran, grafični elementi, slike in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine. Informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika. Vsi elementi na spletni strani so last podjetja Transport Finec d.o.o,Taborska cesta 32a, 1290 Grosuplje, Slovenija. Avtor celotne vsebine je podjetje ZTransport Finec. Avtor fotografij je FRAME agencija Peter Zakrajšek s.p.

12. Obvestilo o avtorskih pravicah, industrijski lastnini in intelektualni lastnini

12.1 Predstavitev in vsa vsebina te spletne strani (vključno s kodo spletne strani) je zaščitena s pravicami o industrijski in intelektualni lastnini. Informacije, besedilo, slike, koda in grafični material, ki ga vsebuje ta stran, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati, odobriti ali objaviti v celoti ali po delih za kakršenkoli namen brez prejšnjega pisnega soglasja družbe lastnika spletnega mesta, razen za namene pregledovanja. Vsi elementi na spletni strani so last podjetja Transport Finec d.o.o,Taborska cesta 32a, 1290 Grosuplje, Slovenija. Avtor celotne vsebine je podjetje ZTransport Finec. Avtor fotografij je FRAME agencija Peter Zakrajšek s.p.

12.2 Omejitev uporabe slik na spletnih straneh; lastnik spletnega mesta upošteva naravo interneta kot medija za izmenjavo informacij in posameznikom dovoljuje reprodukcijo slik z lastnikove spletne strani na podlagi prošnje, poslane administratorju spletne strani na elektronski naslov transport@finec.si.

13. Omejitev odgovornosti

13.1 Lastnik spletnega mesta izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica ali, ki je kakorkoli povezana z vašim dostopanjem do ali uporabe lastnikove spletne strani, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na transport, pridobljene preko lastnikove spletne strani.

14. Posodabljanje pogojev uporabe, objava sprememb

14.1 Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

14.2 Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena v tej izjavi o varovanju osebnih podatkov, večje spremembe pa tudi na vstopni strani naših spletnih strani in na drugih ustreznih mestih.

14.3 Kontakt: Transport Finec d.o.o,Taborska cesta 32a, 1290 Grosuplje, Slovenija, e-mail: transport@finec.si


Grosuplje, 12.11.2020

 
Hiter in kvalitetno opravljen transport
Transport prilagojen potrebam strank
Transport po celotnEM OBMOČJU evropske unije
Transport v skladu z
euro 6 eev
SLO, NEM, NIZ, BEL, ITA licenca za prevoz odpadkov

Vozni park


Vozni park redno obnavljamo in tako sledimo trendom in ekološkim standardom. V voznem parku vsa vozila ustrezajo EURO 6 standardu. Naš cilj je zagotovljati hitre in zanesljive storitve vsem našim strankam.


> Galerija
Vavčer za digitalni marketing (izdelava spletne trgovine) sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
zapri Na spletnih straneh Finec.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah. Več >